Noul Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric

Noul Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric

cere o ofertă prin finanțare
de la 37.500 EUR

până la

300 km

autonomieîn ciclu mixt WLTP disponibil doar în versiunea L1

motor

90 kW

sau 120 CP

încărcare

170 km

în 27 min la o stație de încărcare rapidă

100% electric

Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric - baterie, încărcare

fără compromis

Planifică-ți drumurile zilnice fără griji. Kangoo Van E-Tech 100% electric este echipat cu o baterie avansată cu ioni de litiu, cu o capacitate utilă de 45 kWh, ce poate fi exploatată 100%. Performanțe sau spațiu? Nu trebuie să alegi. Prin amplasarea bateriei sub podea, Kangoo E-Tech 100% electric disponibil acum în două versiuni (L1 și L2) utilizează foarte eficient și volumul de încărcare până la 4.9 m3.

 

Încarcă foarte ușor, cu încărcătorul de 11 kW. Astfel, poți recupera 100% din autonomie în 3 ore și 50 de minute. Conectează modelul Kangoo Van E-Tech 100% electric la o bornă de încărcare domestică pentru vehicule electrice. Te grăbești? Alege versiunea de 22 kW 80 c.c.* 27 de minute sunt suficiente pentru a recupera o autonomie de 170 km!

 

Ai pornit la drum? Utilizează pompa de căldură pentru a încălzi rapid habitaclul și optimizează în același timp autonomia. Dacă vehiculul este conectat la priză, poți activa climatizarea și de la distanță, pentru a beneficia de confort la volan și de întreaga autonomie.

* opțional

autonomie și timp de încărcare

Configurează opțiunile pentru a calcula autonomia modelului Kangoo E-Tech 100% electric în funcție de utilizarea vehiculului.

Configurează opțiunile pentru modelul Kangoo Van E-Tech 100% electric și nivelul de încărcare dorit pentru a calcula timpul de încărcare aferent fiecărui tip de punct de încărcare.

încărcare simplă

acasă sau la serviciu
acasă sau la serviciu

Încarcă modelul Kangoo Van E-Tech 100% electric la domiciliu sau la serviciu cu ajutorul unui punct de încărcare sau a unei prize ranforsate. 

în timpul călătoriei
în timpul călătoriei

Utilizează rețeaua extinsă de stații de încărcare publice existente în țară și în străinătate.

Kangoo Van la cel mai înalt nivel

open sesame by Renault™

Noul Kangoo Van E-Tech 100% electric - Open sesame by Renault

*disponibil doar pentru versiunea L1

deschidere laterală de 1,45 m

Cu o deschidere laterală de 1,45 m, sistemul open sesame are o deschidere laterală mărită disponibilă la versiunea L1. Permite încărcarea ușoară a echipamentelor și simplifică activitatea zilnică. O deschidere laterală de 83 cm este disponibilă la versiunea L2 Kangoo Van E-Tech 100% electric.

volum util de până la 4,9 m3

Încarcă modelul Kangoo Van E-Tech 100% electric și configurează interiorul acestuia în funcție de cerințele personale. Economisește spațiu de încărcare. Cu sistemul retractabil easy inside rack poți transporta cu ușurință în interior obiecte de până la 2.5 metri lungime.

masă maximă remorcabilă de 1,5 tone

Kangoo Van E-Tech 100% electric are o masă maximă remorcabilă impresionantă de 1,5 tone.

echipamente proiectate pentru îmbunătățirea activității

Renault Kangoo Van E-Tech 100% electric - sisteme de asistență pentru șofer

20 sisteme de asistență pentru șofer

Prioritatea noastră este siguranța ta. Sistemele de asistență pentru șofer ale modelului Kangoo Van E-Tech 100% electric te ajută la deplasarea în oraș sau la drum lung. Acestea includ control adaptiv al vitezei de croazieră, sistem activ de frânare în situații de urgență și asistență la păstrarea benzii de deplasare.

 

Kangoo Van E-Tech 100% electric este echipat cu tehnologii inovatoare pentru călătorii lipsite de griji. Monitorizează în permanență tot ce se întâmplă în jurul vehiculului, cu ajutorul sistemului de asistență pentru vizibilitate în spate. Iar pe vreme nefavorabilă te poți baza pe sistemul de asistență la vânt lateral.

Noul Renault Kangoo E-Tech 100% electric - sistem multimedia easylink

sistem multimedia easy link

Personalizează-ți experiența la volan! Conectează smartphone-ul la sistemul easy link prin Bluetooth, Android Auto™ sau Apple Carplay™. Astfel te poți bucura de melodiile preferate, aplicațiile și serviciile cu conectare online preferate, pe ecranul tactil de 8”.

 

Pregătește fără efort călătoriile cu vehiculul electric! Localizează cu ușurință stațiile de încărcare și optimizează călătoria cu sistemul de navigație și serviciile cu conectare online.

Dimensiuni perfecte

Renault Kangoo E-Tech 100% electric - dimensiuni față
Renault Kangoo E-Tech 100% electric - dimensiuni profil
Renault Kangoo E-Tech 100% electric - dimensiuni spate
Renault Kangoo E-Tech 100% electric - dimensiuni față
Renault Kangoo E-Tech 100% electric - dimensiuni profil
Renault Kangoo E-Tech 100% electric - dimensiuni spate

versiuni disponibile

4 versiuni disponibile

versiune

L1 11 kW
de la 37.500 EUR
  • aer conditionat cu reglaj automat
  • geamuri fata electrice
  • usa laterala culisanta dreapta - fara geam
  • usi spate asimetrice cu deschidere 180° - usa principala pe partea stanga

Mergi mai departe

Vezi și alte modele Renault

KANGOO VAN
KANGOO VAN
de la 21.350 EUR
EXPRESS VAN
EXPRESS VAN
de la 16.500 EUR