Renault Trafic Van

Renault Trafic Van

de la 31.390 EUR

O autoutilitară robustă și dinamică

Renault Trafic Van reprezintă armonia perfectă dintre confort și utilitate. Designul ingenios al interiorului include o trapă sub scaunul pasagerului care permite extinderea lungimii de încărcare până la 4,15 m. Forma sa rectangulară optimizează volumul de încărcare, ce poate atinge până la 8,9 m³ pentru versiunea L2h2. În partea din față, spațiile de depozitare ating un volum de 88 l; de asemenea, este disponibil un birou mobil amovibil, iar confortul la lucru este la cote maxime, oriunde și în orice situație.

profil

Alege versiunea modelului Trafic Van potrivită pentru tine

Cabina dubla

Cabina dubla

de la 36.360 EUR
Cabina simpla

Cabina simpla

de la 31.390 EUR

echipamente

practic, polivalent și sigur

Renault Trafic - birou mobil

o viață la bord fără griji

Ia loc la volanul modelului Trafic Van și lucrează de oriunde. Spațiul modular ingenios îți permite să rabatezi spătarul scaunului central pentru a transforma cabina într-un birou mobil. Un loc perfect în care să-ți așezi laptopul și să-ți păstrezi documentele, pe un suport pivotant în format A4.  

Renault Trafic - spațiu de transport optimizat

zonă de încărcare optimizată

Trapa din peretele despărțitor permite modelului Trafic Van să ofere o lungime de transport utilă de 4,15 m, cea mai mare din segment. Panoul podelei cu o formă rectangulară permite optimizarea volumului de transport, ce atinge până la 8,9 m3.

Renault Trafic - Sisteme de asistență pentru șofer

siguranța la volan

Trafic Van este echipat cu 10 noi sisteme de asistență pentru șofer. Condu într-un confort la superlativ: avertizare pentru unghiul mort, cruise control adaptiv, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență. Munca de șofer nu a fost niciodată mai confortabilă și mai sigură.

Noul Renault Trafic - Echipamente

echipamente

soluțiile Renault pentru afacerea ta

Din 1980 Trafic Van se adaptează mereu cerințelor activității tale.


Capitonaje interioare din lemn, măști de protecție, compartimente de depozitare și multe altele. Profită la maximum de echipamentele personalizate, adaptate cerințelor tale.

o soluție pentru fiecare tip de activitate

modele adaptate special pentru diverse tipuri de activități

noul Renault Trafic - adaptări

Trafic Van, o furgonetă pentru orice activitate

Modelul Trafic Van este modular și poate fi personalizat în funcție de cerințe cu ajutorul unei game diversificate de opțiuni, accesorii și adaptări specifice.


Comandă versiunea furgon, care oferă 2 versiuni pentru lungime, 2 pentru înălțime și un volum util cuprins între 5,8 și 8,9 m3 sau varianta cabină dublă cu un volum de 4.3 m3.

background

folosește mașina actuală ca avans pentru una nouă

estimează și solicită evaluareimage

Trafic Van în detaliu

Vezi și alte modele Renault