ASSISTANCE REVOLVING - Renault Asistență Rutieră

Centrul de apeluri: 0248 500 551

Renault Service non-stop, oriunde în Europa, cu un simplu apel telefonic.

Descoperă serviciile Renault Asistență Rutieră

Renault Assistance

contractul Assistance Revolving Renault Asistență Rutieră

Serviciile Renault Asistență asigură:

 

  • repararea vehiculului pe traseu sau remorcarea acestuia până la cel mai apropiat service Renault,
 
  • soluții de mobilitate, pentru a putea continua călătoria sau plata cazării, dacă vehiculul este imobilizat o perioadă mai lungă de timp.

Contractele de Asistență rutieră PLUS

Produsele ASSISTANCE REVOLVING Renault Asistenţă Rutieră PLUS sunt clasificate în 4 categorii, în funcție de tipul şi vârsta vehiculului beneficiar.

preț 260 lei*

Contract Gold Europe Turisme pentru 1 an.

preț 590 lei**

Contract Gold Europe Turisme pentru 3 ani.

preț 365 lei*

Contract Gold Europe Utilitare pentru 1 an.

preț 840 lei**

Contract Gold Europe Utilitare pentru 3 ani.

Pentru autovehiculele care fac deja obiectul unui contract de Assistance Revolving și se află în pană imobilizantă pe teritoriul României și în țări din UE, serviciul Renault Asistență Rutieră este accesibil la numărul de telefon 0248 500 551, 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. Asistenţa rutieră se acordă în condiţiile Contractului de prestări servicii Assistance Revolving. 

*Contractul Assistance Revolving cu durata de 1 an poate fi achiziţionat la cumpărarea vehiculului nou sau oricȃnd ȋn perioada cuprinsă între 0 şi 10 ani, astfel ȋncȃt valabilitatea Contractului să nu depăşească limita de 10 ani cu mai mult de un an. 

**Contractul Assistance Revolving cu durata de 3 ani poate fi achiziţionat exclusiv la cumpărarea vehiculului nou. Contractul Gold Europe Turisme este destinat vehiculelor având cel mult șase locuri așezate în plus faţă de locul așezat al conducătorului auto. Contractul Gold Europe Utilitare este destinat vehiculelor având mai mult de șase locuri așezate în plus faţă de locul așezat al conducătorului şi care sunt utilizate în scopuri de transport marfă/persoane. 

Produsele Renault Asistenţă Rutieră sunt comercializate de Renault Commercial Roumanie S.R.L. în locațiile partenerilor autorizaţi Assistance Revolving și pe site-ul mărcii. Pentru mai multe detalii, consultați Termenii și condițiile  contractului Assistance Revolving. 

Descoperă și...

Garanții extinse - Renault Business

garanții extinse

descoperă ofertele