Servicii dedicate profesioniștilor

Pentru o gestionare mai eficientă a activității business-ului tău, Renault a implementat o gamă diversificată de servicii, care acoperă toate cerințele de întreținere a vehiculelor comerciale.

Servicii after sales

asigurare vehicul

Fii acoperit în orice situație, cu polițele de asigurare create pentru vehiculul tău. Soluțiile noastre sunt create pentru evenimente neprevăzute, cu scopul de a te proteja în orice situație.

consultă polițele de asigurare

asistență rutieră

Dacă vehiculul se defectează sau este implicat într-un accident, optează pentru serviciul Renault Assistance și beneficiezi de asistență imediată. Contactează-ne telefonic și îți vom oferi o soluție!

descoperă serviciile de asistență

vehicul de înlocuire

Știm că mobilitatea este esențială. În cazul unei întâmplări neprevăzute putem oferi un vehicul de înlocuire pe termen scurt sau lung, pentru ca activitatea ta să nu fie întreruptă. Contactează un agent Renault care îți va oferi mai multe detalii despre acest serviciu, în funcție de nevoile tale și ofertele disponibile. 

contactează un agent

garanții extinse

Îngrijirea vehiculului este primordială, mai ales dacă acesta este esențial în activitatea zilnică. Nu uita să închei un contract de garanție extinsă, pentru a te asigura că ești complet acoperit.

garanții extinse

Soluții pentru gestionarea flotei

oferte finanțare flote Renault

oferte de finanțare pentru flotă

Finanțarea flotei nu este întotdeauna foarte ușoară. De aceea, experții noștri oferă soluții adaptate cerințelor tale. 


Venim în întâmpinarea ta cu o soluție avansată de finanțare: leasingul financiar cu servicii incluse, care îți asigură și întreținerea autovehiculului şi rulajul pentru care optezi.

 

Sau alege leasingul operațional pus la dispoziție de Renault Finance în care ai un autovehicul disponibil pentru un număr de kilometri și o durată stabilite în contract.

 

Asigurarea CASCO este inclusă în chiria lunară plătită și se stabilește prin RCI Broker de asigurare la unul dintre asiguratorii agreați: Groupama sau Omniasig.

Renault pentru compania ta înseamnă și...

Renault Pro+: gama de vehicule comerciale ușoare

gama de vehicule comerciale

descoperă vehiculele comerciale