Vehicule utilitare Renault

Vehiculul joacă un rol important în activitatea ta profesională? Descoperă gama noastră diversificată de vehicule utilitare destinate profesioniștilor și găsește modelul cel mai potrivit pentru activitatea pe care o desfășori. 

EXPRESS VAN
de la 16.500 EUR

KANGOO VAN
de la 21.350 EUR

  • electric
RENAULT KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC
de la 37.500 EUR

TRAFIC VAN
de la 31.390 EUR

NOUL MASTER
de la 36.300 EUR

NOUL MASTER FURGON
de la 36.300 EUR

  • electric
RENAULT KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC
de la 37.500 EUR

NOUL MASTER
de la 36.300 EUR

O gamă diversificată de vehicule profesionale

Agenți de vânzări, activități de catering, comercianți... Vehiculul joacă un rol esențial în activitatea desfășurată? Vehiculele noastre profesionale sunt configurabile în sute de versiuni și oferă o gamă imensă de opțiuni, pentru a se adapta activității pe care o desfășori. Alegerea este doar a ta!

 

Vehicule proiectate pentru a răspunde cerințelor profesioniștilor

Design exterior, dotări interioare, conversii speciale, accesorii și servicii dedicate... Vehiculele noastre profesionale au fost proiectate încă de la început pentru a răspunde cerințelor activității pe care o desfășori. Flexibile și confortabile, alege unul dintre vehiculele noastre utilitare proiectate pentru a se adapta stilului tău de viață și a-ți simplifica activitatea zilnică.

 

Experimentează inovațiile cu gama de vehicule utilitare Renault

Vehicule utilitare sau electrice ... De ce să alegi? Renault acordă o importanță deosebită inovațiilor și s-a concentrat pe îmbunătățirea și diversificarea gamei sale de vehicule profesionale. Descoperă vehiculele utilitare disponibile în variante E-Tech și optează pentru lucrări responsabile și ecologice.