Soluții pentru activitatea de construcții

Vezi cele mai potrivite opțiuni de transformare de vehicule Renault destinate construcțiilor. Găsește vehiculul cel mai potrivit pentru sectorul construcțiilor.

Adaptări și transformări

Cele mai bune soluții de transformare de vehicule destinate construcțiilor

Basculante și platforme cu obloane laterale MASTER

basculante și platforme cu obloane laterale

Transportă cu ușurință toate echipamentele și materialele de construcții, cu basculantele și platformele cu obloane laterale care echipează vehiculele pentru construcții. Master autoșasiu cabină simplă sau dublă garantează siguranța totală a transportului.

Kangoo van E-Tech 100% electric

configurație interior

Echipează interiorul modelului Kangoo cu panouri din lemn sau protejează podeaua cabinei și pasajele de roată cu măști din polipropilenă, pentru a nu deteriora zona de încărcare. Pentru mai multe opțiuni, această adaptare este disponibilă și pentru versiunea electrică!

Imagine alt. C29

atelier mobil

Transformă vehiculul într-un adevărat atelier mobil, cu adaptarea disponibilă pentru Trafic. Creează un spațiu personalizat de stocare a echipamentelor la bordul autoutilitarei, pentru a le putea utiliza atunci când ai nevoie.

Caracteristici

Ce vehicul este potrivit pentru activitatea mea?

Explorează modelele disponibile, împreună cu variantele de echipare corespunzătoare, și găsește vehiculul care răspunde cel mai bine cerințelor tale.

  Express Van Kangoo Van Trafic Van Master Van
Înălțime utilă 1246 1215 1387 < 1898 max 2797
Sarcină utilă max. (kg) 472 - 782 393 - 859 719 - 1121 902 - 2053
Lungime totală 4393 4486 5080 - 5480 5075 - 6875
Lățime totală fără oglinzi 1775 1860 1956 2070
Versiune cabină dublă extinsă Nu Da Disponibilă pentru L2H1 Disponibilă pentru L3H2
Basculantă și platformă cu obloane laterale Nu Nu Nu Da
Configurație interior Da Da Da Da
Versiune Electrică Nu Da  Nu  Da

Tracțiune

Descoperă soluțiile de tracțiune potrivite în funcție de domeniul de activitate

Alege soluția de tracțiune potrivită pentru cerințele activității tale. Pentru o lipsă totală de griji în timpul lucrului!

alege tracțiunea spate

Alege tracțiunea spate, pentru capacitate de încărcare, remorcare și deplasare în off-road îmbunătățite. Cu o punte spate mai robustă poți transporta mai multe echipamente și crește masa remorcabilă a vehiculului cu mai mult de 500 kg.

blocare diferențial

Îmbunătățește tracțiunea, cu sistemul de blocare a diferențialului. Acesta se activează la viteze mai mici de 30 km/h, dacă o roată începe să patineze. Nu te mai împotmolești în noroi la viteze reduse!

asistență la pornirea din rampă

Cu acest sistem, pornirea din rampe cu o înclinare de 10% nu a fost niciodată mai ușoară. Vehiculul este frânat automat timp de 2 secunde, pentru a putea apăsa pedala de ambreiaj și accelera în deplină siguranță.

Servicii pentru companii

Servicii în Rețeaua Renault

Servicii Renault pentru companii

tu și Renault Service

Eficientizează-ți activitatea, cu gama de servicii oferite de Renault. De la achiziție și întreținere, la gestionarea vehiculelor comerciale, avem o ofertă care răspunde cerințelor tale.

Vrei să mergi și mai departe?