Kangoo Van - Motorizări

motorizări
RENAULT KANGOO VAN Furgon L1

date tehnice detaliate

Furgon L1

Furgon L1

de la 19.900,00 EUR
Selectează o mărime

mai multe detalii despre motorizări

Ia loc și bucură-te de călătorie! Programul de întreținere, care recomandă o revizie la fiecare 2 ani sau 30.000 km* te ajută să îți păstrezi Kangoo Van în stare optimă.

Noile motoare diesel, acum îmbunătățite cu modul Eco, îți oferă mai mult control asupra consumului de carburant, în conformitate cu noul standard EURO6 DFULL.

Blue dCi 75

rentabil

 

Partenerul ideal pentru mai mult control asupra bugetului tău! Acest motor turbo AdBlue® de 1,5 L este disponibil și în combinație cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte și este capabil să genereze un cuplu de 230 Nm. Aceeași plăcere de a conduce, cu un consum mai mic. 

Blue dCi 95

eficient


Acest motor turbo AdBlue® de 1,5 L combină eficiența cu plăcerea de a conduce, generând un cuplu motor impresionant, de 260 Nm. Este disponibil împreună cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, iar în curând cu o cutie automată cu 7 trepte și dublu ambreiaj. Pentru și mai multă economie de carburant, selectează versiunea eco-leader, cu limitator de viteză la 110 km/h, pentru a reduce emisiile de CO2 și consumul.

Blue dCi 115

polivalent

 

Motorul turbo AdBlue® de 1,5 L ce generează un cuplu de 270 Nm îți oferă mai multă putere pentru a te bucura și mai mult de experiența la volan, fără a crește consumul. Este disponibil împreună cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Fiind adecvată pentru mărfuri grele și remorcare, Kangoo Van a fost proiectată special pe baza cerințelor activităților comerciale.

O generație complet nouă de motoare cu benzină economice, de înaltă performanță și cu costuri de exploatare reduse.

TCe 100 GPF

rentabil

 

Acest motor turbo de 1,3 L cu injecție directă este disponibil împreună cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Este capabil să genereze un cuplu de 200 Nm pentru a-ți oferi o experiență cât mai agreabilă la volan. Filtrul de particule și sistemul de reducere a noxelor ajută atât la reducerea consumului de carburant, cât și a emisiilor poluante. 

TCe 130 GPF

super-polivalent

 

Acest motor turbo de 1,3 L cu injecție directă este echipat cu un filtru de particule și un sistem de reducere a noxelor. Generează un cuplu motor de 240 Nm, garantând o experiență de condus dinamică și flexibilă, precum și o economie de carburant impresionantă. Este disponibil împreună cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

* în funcție de care situație survine prima. Poate diferi în funcție de condițiile de condus.