performanțe

performanțe aerodinamiceNOUL MASTER

Noul Renault Master este încununarea mai multor ani de dezvoltare, care au dus la crearea unui design plăcut, eficient și aerodinamic. Proiectat în tunelul aerodinamic și complet actualizat, acest model inaugurează o nouă eră pentru vehiculele comerciale.

design pentru performanțe de excepție

Toate elementele cheie au fost atent studiate, cum ar fi parbrizul înclinat, grilele de aerisire, forma oglinzilor retrovizoare exterioare și îngustarea părții posterioare. Aceste modificări sporesc performanțele aerodinamice și reduc semnificativ consumul de energie.

design pentru performanțe de excepție - Renault Master

design aerodinamic

Află cum se îmbină designul și tehnologia, pentru îmbunătățirea aerodinamicității. Michael Gabriel și Louis Morasse ne povestesc despre Renault Master E-Tech 100% electric, noul vehicul comercial care poate purta denumirea de aerovan.

Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

performanțe îmbunătățite

Grație optimizării aerodinamice, te poți bucura de consumul de combustibil redus al noului Renault Master cu motor diesel (1,5 l/100 km în versiunea diesel dCi de 2 l*) și de autonomie de până la 460 km** în versiunea E-Tech 100% electric, cu o reducere de 27% a consumului de energie.

*măsurători în ciclu WLTP, martie 2023, prin compararea Renault Master L2H2 3,5 t dCi 130 cu Renault Master 3 faza 2 Blue dCi 135. Studiu intern Renault.

**măsurători efectuate în ciclu WLTP, prin compararea Renault Master L2H2 E-Tech 87 kW cu Renault Master E-Tech electric 52 kW. Studiu intern Renault. (rezultate aplicabile și pentru versiunea E-Tech 3,5t și 87kWh limitată la 90 km/h viteză maximă).

autonomie de până la 410 km - Renault Master

autonomie de până la 460 km*

Cu zero emisii de CO2, cele 2 versiuni E-Tech 100% electric sunt ideale pentru utilizare zilnică în centrele urbane și garantează accesul în zonele cu restricții privind emisiile.

 

*pentru versiunea L2H2 3.5t cu limitare de viteză la 90 km/h , conform normelor WLTP 

încărcător rapid CC de maxim 130 kW - Renault Master

încărcător rapid CC de maxim 130 kW

Cu bateria de 87 kWh, poți recupera integral autonomia în 1 h și 10 minute, la o stație de încărcare rapidă CC.

frânare dinamică - Renault Master

frânare dinamică

Acest nou sistem compact asigură o eficiență de frânare identică indiferent de nivelul de încărcare și înjumătățește timpul de reacție la frânarea de urgență. Iar fiecare decelerare înseamnă recuperarea energiei și îmbunătățește autonomia totală a vehiculului.

putere personalizată - Renault Master

putere personalizată

Alege noul motor Blue dCi de 2 l, cu 4 versiuni de putere, care răspunde cerințelor tale.

noua cutie de viteze automată hidraulică EAG9 - Renault Master

noua cutie de viteze automată hidraulică EAG9*

Noua cutie de viteze cu 9 trepte disponibilă pe versiunile de 150 CP și 170 CP maximizează cuplul disponibil în orice situație și asigură o deplasare confortabilă.

*disponibil la o dată ulterioară.

frânare dinamică - Renault Master

frânare dinamică

Noul sistem hidraulic de frânare dinamică asigură o eficiență de frânare identică indiferent de nivelul de încărcare și înjumătățește timpul de reacție la frânarea de urgență (dacă este activat de un sistem de asistență pentru șofer).