motorizare E-Tech 100% electric

motorizare E-Tech 100% electricNOUL MASTER

Bucură-te de combinația dintre designul aerodinamic și tehnologia E-Tech oferită de noul Renault Master E-Tech 100% electric. Oferă o autonomie de până la 460 km, costuri mici, ușurință în utilizare și servicii cu conectare online.

27 %

consum mai mic de energie electricămăsurători efectuate în ciclu WLTP, prin compararea Master L2H2 E-Tech 87 kW cu Master E-Tech 100% electric 52 kW (rezultate aplicabile și pentru E-Tech 3,5t și 87kWh limitată la 90 km/h viteză max).

460 km

autonomiepentru versiunea L2H2 3,5t cu limitare de viteză la 90 km/h, conform normelor WLTP.

2 baterii

40 kWh și 87 kWh

4 motive temeinice pentru a alege un vehicul electric

Încarcă oriunde: la stațiile de încărcare rapidă de pe traseu, acasă sau la serviciu, la un wallbox sau o priză casnică ranforsată.
Alege să conduci fără emisii de CO₂ și beneficiezi de acces în centrele urbane și în zonele cu restricții privind emisiile.
Simplifică-ți modul de utilizare, cu ajutorul serviciilor cu conectare online: de exemplu, aplicația My Renault localizează și verifică disponibilitatea celor mai apropiate stații de încărcare.
Stațiile de încărcare rapidă de pe traseu îți permit să încarci bateria de la 15 la 80% în 38 de minute.

confort la volan

plăcerea de a conduce - Master - Renault

condus E-Tech 100% electric

Demaraj flexibil și dinamic, reprize excelente, motor silențios: bucură-te de avantajele condusului în modul electric.

autonomie în modul electric

2 baterii, de 40 și 87 kW - Master - Renault

baterii în funcție de cerințe

Cele 2 variante de baterii răspund tuturor cerințelor:

  • 40 kWh, ideală pentru condus urban și cu o autonomie corespunzătoare de 180 km
  • 87 kWh, ideală pentru călătorii pe distanțe lungi și cu o autonomie corespunzătoare de 460 km
estimează autonomia - Master - Renault

mergi mai departe

Aerodinamicitate, sistem nou de frânare cu recuperarea energiei, tehnologii inovatoare, toate acestea au convers spre obținerea unei autonomii de 460 km și reducerea cu 27% a consumului de energie electrică*.

 


*măsurători efectuate în ciclu WLTP, prin compararea Renault Master L2H2 E-Tech 87 kW cu Renault Master E-Tech electric 52 kW. Studiu intern Renault. (rezultate aplicabile și pentru versiunea E-Tech 3,5t și 87kWh limitată la 90 km/h viteză maximă)

consum optimizat - Master - Renault

consum optimizat

Modul Eco, disponibil în permanență, îți permite să reduci consumul în orice moment. Pentru a face acest lucru, reglează elementele consumatoare de energie precum încălzirea, aerul condiționat și răspunsul la apăsarea pedalei de accelerație.

frânare cu recuperarea energiei - Master - Renault

autonomie mai mare generată de sistemul de frânare

La fel ca în cazul decelerării, noul sistem de frânare ajută la încărcarea bateriei. Energia cinetică generată la încetinire este recuperată de către sistem pentru a crește autonomia.

soluții de încărcare

încărcare - Master - Renault

experiența Renault pentru o încărcare practică

Odată cu apariția vehiculelor electrice apar și noi utilizări, noi cerințe și noi servicii. Pentru a profita din plin de noul Master E-Tech 100% electric, Renault îți oferă o gamă largă de soluții care te ajută să conduci relaxat vehiculul electric, oriunde și oricând!