tehnologie și multimedia

instrumente perfecte pentru clienții persoane juridiceNOUL MASTER

Bucură-te de conectivitate de înaltă performanță, întotdeauna actualizată și complet personalizabilă, cu sistemul openR link cu ecran de 10” și servicii Google integrate*. Descoperă un catalog de aplicații pe măsura cerințelor tale și care te vor ajuta să-ți gestionezi activitatea zilnică.

*Google, Android Auto, Google Maps, Waze și alte mărci sunt mărci comerciale ale companiei Google LLC. Disponibil pentru anumite versiuni sau echipări.

sistem multimedia openR link

Cu o interfață simplificată și ușor de utilizat, sistemul multimedia openR link al noului Renault Master poate fi gestionat ca un smartphone. Bucură-te din plin de experiența la bord și optimizează-ți călătoriile cu ajutorul funcțiilor sale inteligente.

openR link cu servicii Google integrate

Serviciile Google sunt extrem de accesibile, grație sistemului multimedia openR link de la bordul modelului Renault Master. Navighează simplu și inteligent cu ajutorul Google Maps*, interacționează cu și utilizează comenzile vocale prin intermediul Google Assistant* sau bucură-te de catalogul cu aplicații disponibil pe Google Play**.

*serviciile cu conectare online My Renault, Google Maps și Google Assistant sunt disponibile gratuit timp de 5 ani de la data livrării vehiculului.

**aplicațiile descărcate din Google Play necesită un abonament de date separat prin partajare de pe telefon: hot spot.

informații din trafic și navigație extrem de precise - Renault Master

informații din trafic și navigație extrem de precise

Ajungi la destinație fără probleme, cu ajutorul sistemului de navigație Google Maps. Acesta include hărți actualizate, avertizări din trafic în timp real, informații despre punctele de interes (programe de funcționare, notificări, date de contact și multe altele). Găsește adresele favorite prin intermediul contului Google și optimizează călătoriile în modul electric prin definirea domiciliului sau locului de muncă drept stație de încărcare. De asemenea, poți selecta stațiile de încărcare în funcție de metoda de plată sau puterea dorită. 

google assistant - Renault Master

spune „Hey Google..”

Interacționează cu Google assistant prin comenzi vocale. Poți porni la drum, citi mesajele, face notițe, regla temperatura sau asculta știrile și datele meteo fără distragerea atenției și cu ambele mâini pe volan, spunând doar „Hey Google”.

google play - Renault Master

Google Play

Pentru a-ți fi alături în călătoriile de afaceri, openR link cu servicii Google integrate îți oferă acces la peste 50 de aplicații disponibile în Google Play.

aplicații destinate profesioniștilor

Îmbunătățește productivitatea la bord sau zilele lungi de lucru cu ajutorul catalogului de aplicații disponibile în Google Play: gestionarea e-mailurilor, accesul video prin Vivaldi și multe altele.

Waze - Renault Master

Waze

Waze este o aplicație de navigație actualizată în timp real de comunitatea de utilizatori. Asta înseamnă că ești mereu la curent cu evenimentele de pe traseu.

My Renault

un asistent personal - My Renault - Renault Master

un asistent personal

Gestionează furgoneta cu ajutorul aplicației My Renault: alerte de monitorizare pentru descuiere, localizare sau programare pentru întreținere. E-Tech 100% electric include monitorizarea autonomiei, identificarea stațiilor de încărcare, programarea de la distanță a încărcării sau chiar reglarea temperaturii în cabină.