servicii

experiență personalizată pentru clienții persoane juridiceNOUL MASTER

Soluții de finanțare, contracte de întreținere, management de flote sau echipamente de încărcare, explorați serviciile pe care le punem la dispoziția clienților persoane juridice.

soluții de finanțare

leasing operațional sau financiar - Renault - Master

înnoiește-ți flota periodic

Leasing operațional este soluția simplă și rapidă de mobilitate pentru persoane juridice interesate de utilizarea unui autovehicul. Poți opta pentru un contract de leasing operațional de la Mobilize Financial Services pe durata de până la 57 de luni cu servicii integrate (revizii și ITP, asistență rutieră și extinderea garanției).

leasing financiar Easy loc pro - Master - Renault

poți deține un model Master fără să-ți blochezi banii

Leasingul financiar combină utilizarea vehiculului până la 60 de luni cu servicii integrate: revizii și ITP, asistență rutieră și extinderea garanției. La finalul contractului de leasing, ai 3 opțiuni: achitarea integrală a valorii reziduale, varianta de reeșalonare a acesteia sau restituirea autovehiculului. De asemenea, poți opta pentru o soluție de refinanțare a valorii reziduale în funcție de ofertele disponibile la momentul finalizării contractului.

întreținere

eticheta Renault Pro+ - Master - Renault

adaptare la cerințele tale

Prin rețeaua sa vastă Pro+ disponibilă la nivel european, Renault oferă produse și servicii inovatoare și adaptate clienților persoane juridice. Rețeaua Renault Pro+ dispune de o gamă largă de autoutilitare adaptate proiectelor clienților persoane juridice și pune la dispoziția acestora consultanți de întreținere și reparații, care le pot oferi servicii adaptate nevoilor lor specifice.

asistență non-stop - Master - Renault

garantează mobilitatea echipei indiferent de situație

Asistența non-stop, inclusă în contractul de leasing Pro, garantează mobilitatea angajaților, fără ca aceștia să plătească costul intervenției. Ne poți suna gratuit non-stop, iar noi ne ocupăm de vehicul, șofer și pasageri, în caz de pană, defecțiune, accident, incendiu, furt sau chei pierdute.

contracte de service - Master - Renault

servicii Pro personalizate

Contractele de întreţinere sunt disponibile în mai multe variante pentru a alege pachetul potrivit. Specialiștii Renault se află la dispoziția clienților persoane juridice pentru a parcurge un program de întreţinere riguros, adaptat nevoilor specifice de business.

 

Contractele sunt disponibile la Agenții Autorizați Renault prin ofertele de finanțare Renault Finance.

afacerea ta, soluțiile noastre

Flote - Master - Renault

ofertă atrăgătoare pentru flota ta de vehicule

Cu o gamă diversificată de modele Master diesel și electrice, te putem ajuta să identifici cele mai bune soluții pentru nevoile tale în calitate de manager al unei flote de vehicule. Te invităm să descoperi serviciile noastre create pentru a te ajuta să-ți gestionezi flota.

ateliere de caroserie - Master - Renault

autoutilitara ta personalizată

Pentru a ține cont de nevoile specifice activității tale, rețeaua noastră extinsă de ateliere de caroserie autorizate Renault Pro+ oferă o gamă completă de adaptări și conversii, de la cele mai obișnuite la cele mai personalizate, în funcție de cerințe.