echipamente

un post de conducere proiectat ținând cont de nevoile șoferuluiNOUL MASTER

Post de conducere centrat pe șofer, spații de depozitare practice și birou mobil. Confort la lucru care optimizează productivitatea.

 un post de conducere proiectat ținând cont de nevoile șoferului - Renault Master

   birou mobil

   birou mobil - Renault Master

   practic, plăcut, eficient

   Beneficiază de un birou mobil centrat pe nevoile tale. Spătarul rabatabil al scaunului central se transformă într-o măsuță: suport pentru laptop, cu spații pentru instrumentele de scris și smartphone, precum și suport pentru 2 pahare. Un compartiment care se poate închide, pentru a depozita în siguranță echipamentele în timpul deplasării.

   consolă centrală

   consolă centrală - Renault Master

   toate comenzile la îndemână

   Designul centrat pe șofer îmbunătățește experiența la volan, cu noua formă în S a tabloului de bord, care permite accesul rapid la toate comenzile.

   scaune ergonomice

   scaune ergonomice - Renault Master

   confort și rezistență în timp

   Scaunele noului Renault Master se adaptează la orice tip de utilizare: scaun șofer reglabil pe 6 direcții, cu forme mai bine conturate, pentru susținere optimă. Iar materialele pentru tapițerie sunt ranforsate în zonele cu utilizare intensă, pentru o durată de utilizare mai mare.

   spații de depozitare cu un volum de 135 l

   Cu 9 spații de depozitare cu o capacitate totală de 135 l, noul Renault Master este un concurent redutabil. Compartimente închise pe tabloul de bord, spații fără capac, torpedo, sertar sub scaunul pasagerului.

   spații de depozitare cu un volum de 135 l - Renault Master